Balení obsahuje všechny 4 druhy BIO plnotučných jogurtů bez laktózy s příchutěmi malin, karamelu, lískových oříšků a klasický bílý bez příchutě.
Vyzkoušejte všechny příchutě v tomto zvýhodněném balíčku a najděte svého favorita.
Italský plnotučný jogurt bez laktózy.
I když máte silnou intoleranci laktózy, nemusíte se obejít bez jogurtu Vipiteno.
Novou řadu bezlaktózových jogurtů můžete snadno používat s vzrušujícími odrůdami malin, karamelu a ořechů bez lepku a v BIO kvalitě.
Všechny bezlaktózové jogurty jsou snadno stravitelné a mají jedinečnou smetanovou chuť.
Jsou skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky jogurtů s intolerancí i bez ní.
Tento jogurt je bohatý na biologicky kvalitní bílkoviny, vitamín B2, vitamín A a minerální látky (včetně důležitých látek vápník a fosfor).
Tento BIO jogurt bez laktózy vozí pro vás přímo z Itálie BIO farma Kopretina.
Mléko pochází z tyrolského města Vipiteno a jeho okolí, kde se mléko dojilo již od starověku.
Laktóza: < 0,01 g na 100 g výrobku.
Výrobce: Sterzing-Vipiteno
Hmotnost: 600 g
Složení: BIO přírodní jogurt z pasterizovaného bezlaktózového mléka, minimálně 3,5 % tuku, laktóza: < 0,01 g na 100 g výrobku
80 % BIO jogurt, 20 % malinová směs ( BIO maliny 9 %, BIO cukr, BIO škrob, pektin, BIO koncentrát citronové šťávy)
Jogurt z plnotučného mléka* 80%, karamelový přípravek 20% (cukr*, karamelový cukrový sirup* 3,4%, škrob*, želírující látka: pektin, sůl, přírodní karamelové aroma). Bezlepkové . *z ekologického zemědělství.
80 % BIO jogurt, 20 % lískooříšková směs (BIO cukr, BIO lískové ořechy 2,4 %, BIO škrob, zahušťovadlo: pektin, BIO koncentrát citronové šťávy, BIO karamelový sirup)
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Itálie
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 2 dny
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 71 kcal
Tuky: 4,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,9 g
Sacharidy: 5,1 g
- z toho cukry: 4,6 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 0,1 g
Typ syřidla: Streptococcus thermophilus a lactobacillus bulgaricus