Mrazem sušená niva. Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Při vzorkování jsme zjistili, že jsou sýry neuvěřitelně žravé :). Když si vezmete jeden, za chvíli Vám to nedá a jdete pro další. Lyofilizovaná niva má výhodu, že si ji můžete vzít kamkoli a nezkazí se Vám a zároveň víte, že máte po ruce opravdu zdravou svačinku, nebo chuťovku. Lehce ji také rozdrolíte třeba do pomazánky, nebo třeba špaget.
Doporučujeme také, jako netradiční dárek, protože je pravděpodobně jediná na světě svého druhu.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů.
Baleno ve skle.
Hmotnost: 80 g
Složení: mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti
Skladování: v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením, zamezte přístupu vzduchu.
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 575 kcal
Tuky: 49 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 31 g
Sacharidy: 2,2 g
- z toho cukry: 2,2 g
Bílkoviny: 34 g
Sůl: 7,8 g
Prodejce na Scuk.cz: Lyopotraviny s.r.o. Adresa sídla prodejce:Zábřeh 66
789 01 Zábřeh
IČ: 06713335DIČ: CZ06713335Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 73038 u Krajský soud v Ostravě