
Tohle čokoládové lízátko je vyrobené z pravé bean to bar čokolády, poctivě zpracované z bio kakaových bobů z Madagaskaru.
Ve složení má na prvním místě kakaové boby, ne cukr – a to poznáte už při prvním kousnutí.
Výsledkem je jemná, plná chuť s přirozenou sladkostí, která potěší děti i dospělé.
Mléčné lízátko v celofánu s modrou mašlí není jen krásný dárek, ale i malý zážitek.
Můžete si ho vychutnat samotné, nebo ho použít jako míchátko do hrnku horkého mléka – a během chvilky vykouzlíte dokonalou horkou čokoládu.
Čokoláda, ze které je lízátko vyrobené, získala zlatou medaili v soutěži International Chocolate Awards, což potvrzuje její mimořádnou kvalitu a chuťový profil.
Míšiny čokolády jsou vyráběné metodou bean to bar – tedy od bobu po tabulku, bez použití éček, lepku, lecitinů či rostlinných tuků. Každý kousek je výsledkem poctivé ruční práce a lásky k pravé čokoládě.