Voňavé, šťavnaté BIO grapefruity od Sicilských farmářů. Kůru můžete použít do pečení i kandování , jelikož není chemicky ošetřena
Plody růžového grapefruitu jsou středně velké. Uvnitř je růžová dužnina, která je velmi jemná, šťavnatá a bez pecek. Růžový grapefruit je sladší a aromatičtější než žlutá odrůda. Je vynikající pro přípravu šťáv a freshu. Je zvláště bohatý na vlákninu, vitamíny A, vitamín B a vitamín C.
Konzumace citrusů, zejména v zimním období, je důležitá v boji proti nemocem souvisejícím s nachlazením. Vysoký obsah vitamínu C přispívá k účinnosti imunitního systému a má antioxidační účinky.
Tyto BIO grapefruity jsou pěstovány podle přísných ekologických pravidel v sadech na jihu Sicílie. Farma vlastní ekologický certifikát kvality, a proto si můžete být jisti, že neobsahují žádné zbytky pesticidů nebo syntetických herbicidů.
Aby vám grapefruity vydržely co nejdéle čerstvé, skladujte je v tmavé místnosti při teplotě do 8 °C a odděleně od ostatního ovoce.