Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky.
V naší rajské omáčce používáme vyzrálý krk z mladého býka výhradně od Ekofarma Uher a kvalitní zeleninu.
Základem každé dobré omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí. V případě našeho hovězího vývaru jsou to BIO masité hovězí kosti a klouby, hovězí vývar pak táhneme 16 hodin.
Ne méně podstatná je do tmava opečená cibule s kořenovou zeleninou doplněná kvalitním rajčatovým protlakem. Hotovou omáčku zahušťujeme do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i lidé s alergií na lepek.
Rajská omáčka byla původně inspirována italskými rajčatovými omáčkami, ale česká verze má specifický sladkokyselý charakter, který ji odlišuje od jiných evropských verzí. Rajskou omáčku podáváme s houskovými knedlíky nebo těstovinami.

  • 2 porce
  • 2x 125 g masa v syrovém stavu
  • po otevření ihned spotřebujte

Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.

Hmotnost: 680 g
Složení: hovězí vyzrálý krk - přední maso, hovězí vývar (BIO hovězí kosti, cibule, mrkev, celer, mořská sůl, petržel, pepř celý, nové koření, bobkový list) mražená zelenina pod svíčkovou (mrkev, celer, petržel, pastinák), cibule, rajčatový protlak, slunečnicový olej, vepřové sádlo, rýžová mouka, třtinový cukr, mořská sůl, skořice
Skladování: do 5 °C
Vyrobeno v: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 9 - Celer
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 60 dní