Pivní jelení klobása bez dusitanové soli. Čerstvá klobása, která je určena pro tepelnou úpravu.
Před samotnou úpravou mírně propíchejte střívko. V troubě pečte na 140-160 °C po dobu 15-20 minut, na pánvi na mírném plameni po dobu 20 minut a obracejte. Můžete využít i gril po dobu cca 20 minut. Nejchutnější bude, pokud získá sytě hnědou barvu.
Hmotnost: min. 200 g
Složení: jelení maso (47 %), vepřové maso, pivo (12 %), máslo, česnek, sladká paprika a uzená paprika (2 %), jedlá sůl (1,5 %), skopové střívko, koření
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 21 dnů
Prodejce na Scuk.cz: Baroque - bistro & market s.r.o. Adresa sídla prodejce:náměstí T. G. Masaryka 80
54401 Dvůr Králové nad Labem
IČ: 04937082DIČ: CZ04937082Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 288781 u Městský soud v Praze