Červená čekanka, na rozdíl od mnoha jiných listových zelenin, je příležitostně konzumována v syrovém stavu, protože má hořké a kořeněné chuťové složky. Nicméně když jsou tyto listy spařené nebo ogrilované, tato hořkost se ztrácí a zůstává jen příjemná chuť, kterou oceníte v salátech, jako přílohu k rybám i těstovinám.
- Červená čekanka má spoustu využití v kulinářství, než ji zařadíte na váš stůl, podívejte se, jaký užitek nabízí.
Výrobce: Italská ekofarma
Skladování: chlazené (+0 °C až +5 °C)
Trvanlivost: 5 dní
Země původu: Itálie
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dní
Prodejce na Scuk.cz: ing. Miloš Kurka Adresa sídla prodejce:Polom 19
517 41 Polom
IČ: 16228138DIČ: CZ6408181373Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku