Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
182 Kč
728 Kč/kg
Tento produkt je momentálně nedostupný. Napište nám na chat, rádi pro vás zjistíme víc.
BIO
Nedostupné

Ossobuco (čti osobuko) je speciální řez kližky i s morkovou kostí, který pochází z italského Milána. Osso buco je italsky "kost s dírou". Dle tradice se ossobuco dusí se zeleninou, bílým vínem a vývarem, často bývá doplněno omáčkou "gremolata" a podává se s rizotem po milánsku.

Existují dva typy ossobuca: moderní verze, v níž jsou rajčata, a původní verze, která je neobsahuje. Starší verze, tzv. ossobuco in bianco, je ochuceno skořicí, bobkovým listem a omáčkou gremolata. Moderní a mnohem populárnější kuchařský recept zahrnuje rajčata, mrkev, celer a cibuli.

Baleno do vakua po cca 1-2 kusech.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 250 až 350 g
Skladování: 0-5°C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dnů
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Josef Sklenář
Adresa sídla prodejce:
Sasov 2
586 01 Jihlava
IČ: 40472141DIČ: CZ7006114775
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku