Opravdu famózní oběd či večeři vykouzlíte během chvilky díky skvěle předpřipravenému Sous-vide jelenímu hřbetu z našeho masa, párovaného se švestkovým čatní z Gruntu Pardubice!
Doporučená úprava: Ponechte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran.
Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.
Hmotnost: min. 230 g
Složení: jelení hřbet Baroque maso (82-83 %), švestkové čatní z Gruntu Pardubice (17-18 % - švestky, třtinový cukr, červená cibule, citrónová šťáva, jablečný ocet, slunečnicový olej, česnek, zázvor, chilli, skořice, jedlá sůl, pepř)
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Prodejce na Scuk.cz: Baroque - bistro & market s.r.o. Adresa sídla prodejce:náměstí T. G. Masaryka 80
54401 Dvůr Králové nad Labem
IČ: 04937082DIČ: CZ04937082Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 288781 u Městský soud v Praze