Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích, které jsme následně lyofilizovali. Lyofilizované olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť, než jak je znáte.
Použití: Kousky využijete k nastrouhání - jako koření, dochucovadlo, nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách i v cibulačce. Chybu neuděláte ani tehdy, kdy je sníte jen jako snack.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.
Hmotnost: 33 g
Složení: tvaroh, jedlá sůl max. 5,5 %, mlékárenská kultura, jedlá soda, uhličitan vápenatý
Skladování: v suchu, zamezte přístupu vzduchu ve znovuuzavíratelném ZIPP sáčku
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E170 – Uhličitan vápenatý
Přídatné látky: E500 – Sodné uhličitany
Alergeny: 7 - Mléko
RAW: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Lyopotraviny s.r.o. Adresa sídla prodejce:Zábřeh 66
789 01 Zábřeh
IČ: 06713335DIČ: CZ06713335Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 73038 u Krajský soud v Ostravě