

Ručně a šetrně vyráběný sirup lesní ovoce v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
V tomto sirupu krásné rubínové barvy se potkávají vůně lesa v zastoupení temné chuti ostružin s něžným dotykem borůvek.
Sirup z lesního ovoce můžeme používat tradičně ke slazení nápojů smíchanými s vodou (studené) nebo použít jako zajímavé sladidlo do čaje.
Dále sirup můžeme použít na palačinky lívance koblihy, zmrzliny, dezerty. Sirup je výborný pro přípravu míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů.
Jeden typ pro vás.
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup. Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.
Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C, mimo přímé sluneční světlo, a spotřebujte do 60 dnů. Před použitím protřepejte.