Rybíz obsahuje 4 x víc vitamínu C než pomeranče.
Je ceněný pro svou osvěžující kyselou chuť a vysoký obsah prospěšných látek.
Rybíz je v kuchyni velmi všestranný:
- můžete ho konzumovat za čerstva
- připravit džemy, marmelády, želé a sirupy
- je ideální do koláčů, bublanin, buchet a dalších sladkých dezertů, kterým dodá svěží kyselost
- skvěle se hodí na přípravu šťáv, moštů, koktejlů nebo osvěžujících limonád
- kyselost rybízu se dobře snoubí i se slanými pokrmy
- často se používá do omáček k masu (zvěřina, drůbež) nebo sýrům, podobně jako brusinky
Hmotnost: min. 250 g
Skladování: v chladu do 8 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 1 den
Prodejce na Scuk.cz: Gabriela Horáková Adresa sídla prodejce:Kobylnice 41
294 46 Kobylnice
IČ: 71073302Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku