BIO HIGHLAND BEEF – čistá příroda na talíři
Dopřejte si maso z mladého býka plemene Highland, chovaného volně na pastvinách, krmeného pouze trávou a senem – bez chemie a antibiotik. Díky pomalému růstu a přirozenému způsobu života je maso křehké, šťavnaté a s jemnou, přirozenou chutí, která se v průmyslové produkci už téměř nevidí.
Hovězí krk je maso z horní části přední čtvrtě, přímo za hlavou zvířete.
Je to velmi namáhaný svalový celek, proto je prorostlý vazivem a tukem.
Využití:
Skvělý na dušení (guláš, ragú, hovězí na houbách) a vaření (vývary).
Díky prorostlosti vhodný i na mleté maso – dává šťavnatost a chuť.
Hodí se i na pečení vcelku při nižší teplotě.
Pro gurmány, kteří chtějí vědět, odkud jejich jídlo pochází – a chtějí to nejlepší.