CHOCS, to je synonymum pro mistrovsky obalené plody v čokoládě nejvyšší kvality. Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky mrazem sušených jahod. Nebesky lahodné spojení.
V NATU na obalování plodů používáme výhradně BIO čokoládu vyrobenou z kakaových bobů pocházejících z Ekvádoru. Zde v oblasti Santo Domingo De Los Tsachilas se rozprostírá rodinná farma Cedeño Aguilar. Naše single origin čokoláda se vyznačuje plnou chutí s ovocnými tóny a ve složení najdete pouze tři složky - kakaové máslo, třtinový cukr a mléko, nic víc. Pravá čokoláda se obejde i bez lecitinu, který do ní někteří výrobci přidávají pro lepší konzistenci. A nenajdete zde ani leštící látky, přidané aroma a další zbytečnosti.
CHOCS tak bez výčitek můžete dopřát i dětem, když mají chuť na čokoládu.
TIP: Překvapte své nejbližší netradičním jedlým dárkem, po kterém se rychle zapráší. Krásné a ekologické balení ve skle si zamilují stejně jako my.
Věděli jste, že:
U kvalitní čokolády jste schopni podle chuti rozpoznat její původ. Jinak chutná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru, jinak z Hondurasu, Vietnamu nebo Ekvádoru.