

Ručně a šetrně vyráběný sirup ze šípků v Čechách, je bez chemických konzervantů aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Šípkový sirup má nádhernou temně oranžovou barvu, která se pojí s jemnými tóny šípku.
Když jsem sirup poprvé ochutnala, evokoval ve mně chuť Vánoc. Výsledná chuť souzní právě s tímto obdobím.
Šípkový sirup je příjemným přítelem do nepohody, ať už zimou praskají tabulky v oknech, meluzína kvílí v komíně a prudký severní liják bičuje naši střechu.
Vhodný „k čaji o páté“ k přislazení nebo jako poleva třeba na bábovku nebo jiný dezert.
Lahodný je v různých krémech s ovocem. Vykouzlit můžete různé míchané nápoje. Opět je to o fantazii a chuti každého.
Jeden tip pro vás:
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup. Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.