Lahodně kořeněné, krásně křupavé a neuvěřitelně návykové! Přesně takové jsou naše kešu oříšky s tamari a sezamem v BIO kvalitě. Tamari je přirozeně fermentovaná sójová omáčka bez pšenice s jemně slanou chutí, kterou jsme doplnili o nasládlou teriyaki omáčku s kapkou rýžového vína mirin. Tahle chuťová kombinace dodává oříškům jemný karamelový nádech a příjemný umami tón.
BIO kešu ořechy z ekologického zemědělství v Burkině Faso se nejprve ručně praží do zlatova, poté se obalují v aromatické směsi se sezamovými semínky – bez konzervantů, přidaných cukrů či umělých přísad. Výsledkem je jedinečný snack, který chutná skvěle jen tak i jako doplněk k pokrmům.
Elegantní sklenička je ideální jako gurmánský dárek, stylová svačinka i zdravé mlsání.
TIP:Skvělé jen tak na chuť, do salátů, asijských pokrmů nebo třeba jako prémiové občerstvení pro hosty.
Ochutnejte také další delikatesy z naší prémiové BIO kolekce slaných ořechů: kešu s černým česnekem, parmezánem nebo indickým kari.