Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
BIO
Zbývá 1 ks
+1
Doručíme od pátku 22. 8.

BIO Highland beef – poctivé hovězí z volné pastviny!
Dopřejte si hovězí, které má svůj příběh. Maso pochází z mladého býka plemene Highland, chovaného volně na rozlehlých pastvinách a krmeného pouze trávou a senem – bez chemie, antibiotik a zbytečných zásahů. Díky pomalému růstu a přirozenému životu je maso mimořádně křehké, šťavnaté a má jemnou, autentickou chuť, jakou si zamilují i ti nejnáročnější.

Vysoká plec je část předního hovězího masa, která pochází z horní části plece (přední nohy) zvířete. Je umístěná mezi krkem a kulatou plecí, blíže k lopatce.

V kuchyni ji oceníte zejména při:

  • vhodná na dušení (guláš, ragú, hovězí na víně) nebo pomalejší pečení, po delší tepelné úpravě se kolagen mění na želatinu, maso zjemní a získá plnou chuť
  • využívá se také na vývary, mleté maso nebo hovězí na šťávě
  • v zahraničí se z ní často řežou steaky na pomalé grilování (chuck steak).

Pro gurmány, kteří chtějí vědět, odkud jejich jídlo pochází – a chtějí to nejlepší.

Hmotnost: 760 g
Skladování: v chladu do 7 °C
Země původu: Česká Republika
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 dny
Vlastní chov: Ne
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Gabriela Horáková
Adresa sídla prodejce:
Kobylnice 41
294 46 Kobylnice
IČ: 71073302
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku