Vinná klobása patří mezi evergreeny. Vyrábíme ji podle klasické receptury z farmářského vepřového a hovězího masa z regionálních malochovů.
Vyrobená je z našeho farmářského mělněného vepřového a hovězího masa, s žemlí, plnotučným mlékem, vínem a kořením. Plněná do přírodních skopových střívek. Neobsahuje žádné konzervanty, barviva a aromata.
Vinnou klobásu můžete hned upéct nebo zamrazit do zásoby (v tom případě ji před pečením vytáhněte včas, aby povolila).
Hmotnost: min. 1 000 g
Složení: vepřové maso, hovězí maso, bílé pečivo (pšeničná mouka, pekařský tuk, droždí, mléko, voda, jedlá sůl), bílé víno (obsahuje siřičitany), koření, sůl
Skladování: do 4 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E220 – Kysličník siřičitý
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 2 dny
Velké balení: Ano
Adresa sídla prodejce:Vysoká 145
460 10 Liberec
IČ: 76111164DIČ: CZ8802132735Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku