BIO želatina vepřová.
Ideální při pečení, výrobě domácích želatinových medvídků a bonbónů. Domácí želatinoví medvídci musí zůstat v lednici.
Želatina je tvořena kolagenem, což je jeden z proteinů, který potřebujeme a pokud nejíme chrupavky, kůži a kosti, tak ji máme oproti ostatním proteinům nedostatek.
Recept na jednoduchý želatinový kakaový pudink (příprava trvá déle než pudink ze škrobu):
- 500 ml vody
- 50 g sušeného plnotučného mléka (pro extra krémový pudink až 100 g)
- 10 g želatiny
- 30 g kakaa
- 100 g cukru
- můžeme ještě přidat 10 g syrovátkového proteinu pro ty, kteří nemají dost bílkovin
Rozpustíme želatinu ve vodě, přidáme sušené mléko, kakao, cukr, vylijeme do misek a na dvě hodiny dáme zatuhnout.
Tento produkt s BIO certifikací pochází ze zahraničí. Zařadili jsme ho do nabídky z důvodu nedostatku od lokálních farmářů.
Hmotnost: 500 g
Složení: BIO želatina vepřová
Skladování: v suchu a do 20 °C
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Finsko
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Adresa sídla prodejce:Castonin 19
39301 Pelhrimov
IČ: 04830717DIČ: CZ9302231554Tomáš Marek