Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

BIO želatina vepřová.

Ideální při pečení, výrobě domácích želatinových medvídků a bonbónů. Domácí želatinoví medvídci musí zůstat v lednici.

Želatina je tvořena kolagenem, což je jeden z proteinů, který potřebujeme a pokud nejíme chrupavky, kůži a kosti, tak ji máme oproti ostatním proteinům nedostatek.

Recept na jednoduchý želatinový kakaový pudink (příprava trvá déle než pudink ze škrobu):

  • 500 ml vody
  • 50 g sušeného plnotučného mléka (pro extra krémový pudink až 100 g)
  • 10 g želatiny
  • 30 g kakaa
  • 100 g cukru
  • můžeme ještě přidat 10 g syrovátkového proteinu pro ty, kteří nemají dost bílkovin
    Rozpustíme želatinu ve vodě, přidáme sušené mléko, kakao, cukr, vylijeme do misek a na dvě hodiny dáme zatuhnout.

Tento produkt s BIO certifikací pochází ze zahraničí. Zařadili jsme ho do nabídky z důvodu nedostatku od lokálních farmářů.

Hmotnost: 500 g
Složení: BIO želatina vepřová
Skladování: v suchu a do 20 °C
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Finsko
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Prodejce na Scuk.cz: Tomáš Marek
Adresa sídla prodejce:
Castonin 19
39301 Pelhrimov
IČ: 04830717DIČ: CZ9302231554
Tomáš Marek