Jogurty vyrábíme tradiční metodou, kdy pasterované mléko spolu s kulturami zraje přímo v obalech. Originální chuť našich jogurtů je výsledkem použití pečlivě vybraných kultur, dobou zrání a především mlékem, které čerstvé a nijak neupravené jde z dojírny přímo do mlékárny.
Objem: 0,24 l
Složení: plnotučné mléko, odtučněné sušené mléko, mléčné kultury, ovocná složka 10 % (jahody 47 %, cukr, glukózo-fruktózový sirup, kyselina citronová E330, pektin E440, voda)
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 11 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno