Mlékárna Latteria di Antonio

Říčanská mlékárna

Mozzarella di Antonio, 200 g

Mozzarella je měkký sýr z italské Kampánie. V Itálii má velkou tradici a je velmi oblíbený. Mozzarella má tvar oválu a uskladňuje se v miskách nebo pevně uzavřených obalech obsahujících syrovátku. Má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je poměrně pružná a poddajná. Jak sýr zraje, stává se měkčím a zintenzivňuje se chuť. Ve větším množství, zejména pro gastronomické účely, se tvaruje do kvádrů.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 220 kcal
Tuky: 14,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 22 g
Sůl: 0,5 g

65 Kč

Parenica - Scamorza di Antonio, 200 g

Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Nepasterováno
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 18,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0 g

65 Kč

Roláda z mozzarelly di Antonio s pršutem a rukolou, 200 g

Vynikající italská chuťovka pocházející z Apulie. Je svěží, lehká a plná lahodných ingrediencí. V Itálii se plní často podle tradičních receptů dané oblasti. Nejčastěji ji uvidíte plněnou prosciuttem a rukolou. Ale její náplň má mnoho podob - např. tuňákovo rajčatový základ s lehkým salátem nebo na pikantnější způsob s pálivým salámem.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citrónová, sůl, pršut, rukola
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 2 dny
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 220 kcal
Tuky: 14,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 22 g
Sůl: 0,5 g

99 Kč

Zakysaná smetana di Antonio, 500 g

Zakysaná smetana či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Používá se ve studené kuchyni (k přímé konzumaci jako jogurt, v zálivkách, do nepečených dortů aj.) i k vaření polévek, omáček apod.

Hmotnost balení: 500 g
Složení: smetana, bakterie mléčného kysání
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dnů
Typ mléka: Kravské
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 169 kcal
Tuky: 16 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3,4 g
- z toho cukry: 3,4 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 2,8 g
Sůl: 0,1 g

45 Kč

Uzená parenica - Scamorza di Antonio, 200 g

Uzená Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 18,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0 g

65 Kč

Mozzarella di Antonio, 125 g

Mozzarella je měkký sýr z italské Kampánie. V Itálii má velkou tradici i oblíbenost. Mozzarella má tvar oválu a uskladňuje se v miskách nebo pevně uzavřených obalech obsahujících syrovátku. Má sněhobílou barvu a velmi tenkou lesklou kůru. Struktura mladého sýra je poměrně pružná a poddajná. Jak sýr zraje, stává se měkčím a zintenzivňuje se chuť. Ve větším množství, zejména pro gastronomické účely, se tvaruje do kvádrů.

Hmotnost balení: 125 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 220 kcal
Tuky: 14,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 22 g
Sůl: 0,5 g

40 Kč

Roláda z mozzarelly di Antonio s mortadellou extra a pistáciemi Benvenuti, 200 g

Vynikající italský aperitiv pocházející z Apulie. Je svěží, lehká, plná lahodných ingrediencí. V Itálii se plní často podle tradičních receptů dané oblasti. Nejčastěji ji uvidíte plněnou prosciuttem a rucolou. Ale její náplň má mnoho podob. Tuňákovo rajčatový základ s lehkým salátem nebo na pikantňější způsob s pálivým salámem.
SLOŽENÍ ŠUNKY: Mortadella extra s pistáciemi Benvenuti
Výběrová mortadella s pistáciemi.
Složení: vepřové maso, vepřové dršťky, vepřové sádlo,
sůl, mléčné bílkoviny, dextróza, sacharóza, koření,
pistácie (0,5%), pepř, přírodní aroma, antioxydant: E301,
konzervant: E250 dusitan sodný. ZEMĚ PŮVODU - ITÁLIE

Hmotnost balení: 200 g
Složení: Mléko, kyselina citrónová, sůl, pršut, rukola
Může obsahovat stopy: Mléko
Skladování: při teplotě 4°c
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: čr

99 Kč

Roláda z mozzarelly di Antonio s pálivým salámem- Salam Ventricina extra Benvenuti pálivý-200g

Vynikající italský aperitiv pocházející z Apulie. Je svěží, lehká, plná lahodných ingrediencí. V Itálii se plní často podle tradičních receptů dané oblasti. Nejčastěji ji uvidíte plněnou prosciuttem a rucolou. Ale její náplň má mnoho podob. Tuňákovo rajčatový základ s lehkým salátem nebo na pikantňější způsob s pálivým salámem.
SLOŽENÍ SALÁMU: Salam Ventricina extra Benvenuti pálivý
Pikantní salám Ventricina zbarvený do oranžova z
vepřového masa naložený v soli přírodně vyzrálý 40-50
dní. Dobře stravitelný.
Složení: vepřové maso, vepřový tuk, sůl, dextróza,
sacharóza, přírodní aroma, koření, aroma, antioxydant:
E301, konzervant: E252, E250. ZEMĚ PŮVODU - ITÁLIE

Hmotnost balení: 200 g
Složení: Mléko, kyselina citrónová, sůl, pršut, rukola
Může obsahovat stopy: Mléko
Skladování: při teplotě 4°c
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: čr

99 Kč

Ricotta di Antonio, 200 g

Ricotta je italský sýr vyráběný ze syrovátky kravského mléka. Ricotta (což doslovně znamená „převařený“) vzniká ze syrovátky, což je tekutina, která zůstane při výrobě běžných sýrů. Ricottový tvaroh, vzniklý po převaření a procedění, je bílý, lehce nasládlý a obsahuje zhruba 13 % tuku. Je velmi lahodný a jemný.

Po doručení vyndejte sýr z uzavřeného obalu a nechte jej volně bez přikrytí v lednici na neuzavřené podložce.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, sůl, syrovátka, kyselina citronová
Skladování: při teplotě 4 °C
Trvanlivost: 5 dní
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 2 dny
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Nízkotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 146 kcal
Tuky: 10,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3 g
- z toho cukry: 3 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 10 g
Sůl: 0,5 g

29 Kč

Ochucený kefír - jahoda, 500 ml

Kefír je druh zkvašeného nápoje, který má svůj původ v oblastech Kavkazu a Tibetu. Klasicky vzniká z kombinace takzvaného kefírového zrna a nějakého druhu živočišného mléka (kravské, kozí, ovčí, koňské, velbloudí). Pro člověka je tento nápoj cenný hned z několika důvodů. Tím nejpodstatnějším je celkově pozitivní vliv na zažívání a střevní mikroflóru v lidském těle.

Objem: 0,5 l
Složení: mléko, kefírová kultura, marmeláda - jahoda
Skladování: 4-8 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 49 kcal
Tuky: 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 11 g
- z toho cukry: 10,9 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 0,1 g

35 Kč

Selský jogurt bílý, 500 g

Jogurt je kysaný mléčný výrobek a potravina živočišného původu s nízkým pH a relativně vysokým obsahem bílkovin. Vyrábí se kysáním (fermentací) nejčastěji kravského mléka působením mléčných bakterií.

Hmotnost balení: 500 g
Složení: mléko, jogurtová kultura
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 77 kcal
Tuky: 3,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 5,2 g
- z toho cukry: 5,2 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 4,6 g
Sůl: 0,15 g

35 Kč

Straciatella di Antonio, 200 g

Straciatella je lahodná pomazánka jemné chuti. 'Stracciare' znamená trhat: Stracciatella je na kousky natrhaná Mozzarella, smíchaná s čerstvou smetanou. Touto směsí se také plní sýr burrata. V gastronomii má velký rozsah využití. Používá se nejen jako lahodná pomazánka na chléb, ale také jako topping na pizzu či do horkých těstovin.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl, zakysaná smetana
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 202 kcal
Tuky: 16,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 14,5 g
Sůl: 0,5 g

60 Kč

Parenica s feferonkou / Scamorza di Antonio, 200 g

Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i s různým kořením a také uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 18,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0 g

65 Kč

Uzená parenica - Scamorza di Antonio, 100 g

Uzená Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.

Hmotnost balení: 100 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Nepasterováno
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 18,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0 g

35 Kč

Burrata di Antonio, 200 g

Burrata je měkký tažený sýr ve tvaru měšce naplněného kousky mozzarelly a smetany. Mozzarella je vytvarována nejdříve do plochého tvaru, který se plní trhanou mozzarellou a smetanou. Po naplnění se uzavře a vzniká měšec. Tím se z mozzarelly stává Burrata - sýr plný překvapení.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl, zakysaná smetana
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Energetická hodnota: 202 kcal
Tuky: 16,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 14,5 g
Sůl: 0,5 g

90 Kč

Ricotta di Antonio, 400 g

Ricotta je italský sýr vyráběný ze syrovátky kravského mléka. Ricotta (což doslovně znamená „převařený“) vzniká ze syrovátky, což je tekutina, která zůstane při výrobě běžných sýrů. Ricottový tvaroh, vzniklý po převaření a procedění, je bílý, lehce nasládlý a obsahuje zhruba 13 % tuku. Je velmi lahodný a jemný.

Po doručení vyndejte sýr z uzavřeného obalu a nechte jej volně bez přikrytí v lednici na neuzavřené podložce.

Hmotnost balení: 400 g
Složení: mléko, sůl, syrovátka, kyselina citronová
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 2 dny
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Nízkotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 146 kcal
Tuky: 10,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3 g
- z toho cukry: 3 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 10 g
Sůl: 0,5 g

59 Kč

Parenica s feferonkou - Scamorza di Antonio, 100 g

Scamorza je jemný italský sýr z kravského mléka výrazné chuti. Existuje i s různým kořením a také uzená scamorza afumicata. Scamorza je sýr různorodého vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze po oběšence. U oběšence byste nebyli daleko od pravdy. Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu „scamozza”, což v jižní Itálii znamená „bezhlavý”.

Hmotnost balení: 100 g
Složení: mléko, kyselina citronová, sůl
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Nepasterováno
Energetická hodnota: 259 kcal
Tuky: 18,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0 g

35 Kč

Ochucený kefír - čoko, 500 ml

Kefír je druh zkvašeného nápoje, který má svůj původ v oblastech Kavkazu a Tibetu. Klasicky vzniká z kombinace takzvaného kefírového zrna a nějakého druhu živočišného mléka (kravské, kozí, ovčí, koňské, velbloudí). Pro člověka je tento nápoj cenný hned z několika důvodů. Tím nejpodstatnějším je celkově pozitivní vliv na zažívání a střevní mikroflóru v lidském těle.

Objem: 0,5 l
Složení: mléko, kefírová kultura, čokoláda
Skladování: do 8 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 207 kcal
Tuky: 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 11 g
- z toho cukry: 10,9 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 0,1 g

35 Kč

Čerstvý sýr s olivami - Caciotta di Antonio, 200 g

Caciotta je jedním z nejtradičnějších výrobků každé italské sýrárny. Vyrábí se z kvalitního kravského mléka v hned několika verzích: jemná fresca, svěží pepata s pepřem, sušenými rajčaty, olivami, pažitkou a například pikantní diavoletto s feferonkami.

Tento sýr má mnohostranné využití ve studené i v teplé kuchyni, jako stolní sýr jej můžete kombinovat s aromatickými červenými víny nebo s výraznými bílými víny. Caciotta pepata se velmi dobře hodí také k tmavému pivu.

Hmotnost balení: 200 g
Složení: mléko, sůl, černé olivy
Skladování: při teplotě 4 °C v neuzavřeném obalu
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 10 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 278 kcal
Tuky: 21,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 2,2 g
- z toho cukry: 2,2 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 19,3 g
Sůl: 1,2 g

60 Kč

Kefírové mléko bílé, 500 ml

Kefír je druh zkvašeného nápoje, který má svůj původ v oblastech Kavkazu a Tibetu. Klasicky vzniká z kombinace takzvaného kefírového zrna a nějakého druhu živočišného mléka (kravské, kozí, ovčí, koňské, velbloudí). Pro člověka je tento nápoj cenný hned z několika důvodů. Tím nejpodstatnějším je celkově pozitivní vliv na zažívání a střevní mikroflóru v lidském těle.

Objem: 0,5 l
Složení: mléko, kefírová kultura, cukr
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 5 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota: 49 kcal
Tuky: 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 11 g
- z toho cukry: 10,9 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 0,1 g

30 Kč

Staňte se Organizátorem společných nákupů a založte si Nákupní skupinu

Hledáme nadšence, kteří lokální dobroty rozšíří do svého okolí. Pomůžete nám?

jako Organizátor společných nákupů získáte 7,5 % z hodnoty každé objednávky

díky společné objednávce nakoupíte za férové ceny a získáte dopravu zdarma