Příprava tvarohu RODOPI probíhá v souladu s bulharskou recepturou. Mléko se pasterizuje, ochladí a naočkuje původní bulharskou kulturou, jejíž základem jsou bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Po vyzrání se nakrájí na velké kousky a zahřeje tak aby se srazil a oddělila se od něho syrovátka. Za občasného míchání se nechá zrno uzrát. Po ochlazení následuje jeho slití do platínka kde se v klidu odkapá.
Ani tento produkt RODOPI neobsahuje žádná éčka, přesto vám v lednici vydrží 2 až 3 týdny.
Hmotnost: 500 g
Složení: mléko
Skladování: 4-8 °C
Trvanlivost: 21 dnů
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 12 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 204 kcal
Tuky: 15,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 10,1 g
Sacharidy: 2,71 g
- z toho cukry: 2,52 g
Bílkoviny: 14,7 g
Sůl: 0,07 g
Prodejce na Scuk.cz: APOSTOLOV, s.r.o. Adresa sídla prodejce:Janského 2415
155 00 Praha
IČ: 28172116DIČ: CZ28172116Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 131430 u Městský soud v Praze