Phở, lidově fóčko, je populární vietnamské jídlo. Původ jídla je v provincii Nam Dinh, ale posléze se stalo populární v hlavním městě Hanoji a v celé severní části Vietnamu. Obvykle se podává k snídani, ale je možno ho podat i v jinou denní dobu.
Hovězí Pho vývar z JaMi je dlouho tažený a poté redukovaný vývar z BIO hovězích kostí a masa s kořením a bylinkami, které jsou pro Pho vývar typické.
Dvě porce ve sklenici.
Servírování: Rýžové nudle uvaříme dle návodu. Kousky libového syrového vyzrálého hovězího masa (zadni ořech, vrchní šál, květová špic, roštěná, svíčková ) nakrájejte na super tenké nudličky, namarinádujte s rybí omáčkou a spolu s uvařenými nudlemi, čerstvym koriandrem, sójovými výhonkami, mrkví, kterou jsme nakrájeli ideálně škrabkou a lehce (ne do měkka ) povařili, jemně nakrájenou jarní cibulku, to vše dáme do hluboké misky a přelijte vroucím PHO vývarem. Zvlášť podávejte limetku a chilli papričky.
A co je na tom tak super? To, že maso se tímhle způsobem velmi rychle zatáhne, neuvaří do tvrda a díky tomu neztratí svou báječnou vůni a chuť, nerozvařená zeleninka krásně křupe a též si zachová svojí autentickou chuť.