Naplňte si vaši polici v kuchyni. V těchto krásných litrových sklenicích vše přehledně uvidíte a pro rodinné neznalce můžete sklenice popsat názvy (viz. druhé foto). Opakovaně pak můžete sklenice plnit nebo vrátit k dalšímu využití.
Příprava:
Fazole namočte alespoň na 6 hodin a déle. Poté vodu slijte a fazole propláchněte. Vařte v nové vodě na mírném plamenu, ideálně s bylinkami, které podporují lepší stravitelnost luštěnin (např. saturejka) či s řasou kombu. Když jsou fazole již měkké, tak osolte. Po uvaření doporučujeme ještě fazole propláchnout, tak je luštěnina nejlépe stravitelná.
Mnoho dalších tipů a informací, včetně několika slaných receptů najdete v naší kuchařce: „Naše hustý kaše.* Jeden recept najdete ve fotogalerii.*
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svou Organizátorkou vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.