Domácí kysané zelí z Hrejkovic, bez konzervantů, používáme metodu klasického mléčného kvašení.
Jak správně se zelím nakládat?
-
Jako Organizátor zelí postavím a dám do chladu do 10 °C nebo do lednice. Tam počká na předání zákazníkovi. :-)
-
Jako zákazník doma povolím víčko od zelí, zmáčknu zelí tak, aby bylo ponořené ve své šťávě. Potom víčko zavřu, ale nedotáhnu, aby mohl produkt správně kvasit a dýchat. V chladu je proces kvašení sice zpomalen, ale stále probíhá - s dotaženým víčkem by vám po povolení mohlo zelí „vymalovat" celou kuchyni. :-)
Hmotnost: 3 000 g
Složení: zelí, sůl, mrkev, cibule, hořčičné semínko, kmín, koprové semínko
Skladování: v chladu a temnu
Země původu: ČR
Alergeny: 10 - Hořčice
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 měsíce
Velké balení: Ano
Prodejce na Scuk.cz: HŘEBÍK H + H s.r.o. Adresa sídla prodejce:L. Janáčka 1248
399 01 Milevsko
IČ: 26018837DIČ: CZ26018837Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 9309 u Krajský soud v Českých Budějovicích