Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Pro toto výdejní místo
Hledáme organizátora
.
Nakupte na jedno z 637 výdejních míst či s doručením domů.
Stát se Organizátorem
39 Kč
3 900 Kč/kg
Tento produkt je momentálně nedostupný. Napište nám na chat, rádi pro vás zjistíme víc.
Nedostupné

Perníkové koření je velmi specifická směs koření jejímž základem je skořice, nové koření a koření obsahující vonnou silici anethol (badyán, anýz, fenykl). Naše směs je výjimečná tím, že ji vlastnoručně meleme z čerstvých celých koření, čímž je zaručena nejvyšší kvalita a úplné aroma.

Doporučujeme tento recept na výborný, nadýchaný perník:
250 g polohrubé mouky (když použijete polovinu celozrnné, jen vám to prospěje), 30 g třtinového cukru, vrchovatá lžíce medu, 40 g naší 70% madagaskarské čokolády, 1 vejce, 80 g másla, 250 ml mléka, půl lžičky jedlé sody a 10 g naší směsi koření. Volitelnou součástí je dále kandovaná citrusová kůra a sekané ořechy. Vše smíchejte, vylijte do vysypané nádoby a pečte na 180 °C 30 minut, nebo až špejle po píchnutí do perníku přestane být lepkavá. Přejeme krásný gastronomický zážitek!

Hmotnost: 10 g
Složení: cejlonská skořice, kardamom, nové koření, cejlonský hřebíček, badyán, fenykl, anýz, cejlonský pepř
Skladování: v suchu a temnu mimo lednici
Trvanlivost: obvykle 10 měsíců
Země původu: Česká Republika
Prodejce na Scuk.cz: Pavel Bokvaj
Adresa sídla prodejce:
Na Šafránce 1815
101 00 Praha
IČ: 03074943DIČ: CZ8406030490
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku