Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme vám vynikající bílou čokoládu, jejíž tukovou složku tvoří pouze kvalitní kakaové máslo. Kakaové máslo bylo vyrobeno pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru. Čokoláda nebyla chemicky upravována (alkalizace, odstraňování přírodního aroma či dodávání umělých aromat) a obsahuje pouze malé množství třtinového cukru. Vedle přímé konzumace se čokoláda skvěle hodí i jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování. Čokoláda je vhodná pro vegetariány.
Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují pouze některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37 % třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obsahují až 60 % cukru. A proto s našimi čokoládami hřešíte jen málo!