






To nejlepší máslo na trhu. Za studena lisováno z nepražených BIO peruánských kakaových bobů. To je vše. Máslo má původní krásnou vůni, voní jako pravá čokoláda.
Odrůdy - Trinitario a Criollo
Na obrázku foto Kraje San Martín a farmáři sdružení Oro Verde, kde stromy rostou v agrolesnictví ve stínu vyšších stromů. Zejména v ekologickém pěstování kakaa to přispívá k lepšímu stavu plodů kakaovníku a vyšším výnosům.
Naše boby vynikají tóny manga, banánů a papáje, exotického dřeva a kávy, jež se v Peru také pěstují.
Tento region je proslulý projektem „Cocoa for Coca". Farmáři teď pěstují produkty na výrobu čokolády místo kokainu.
Používá se na výrobu RAW čokolády, dortů, jeho konzistence je nezaměnitelná - má vysoký bod tání a vysokou stabilitu. Díky tomu udrží tvar vašeho dezertu i v teplé místnosti. Dále se používá při výrobě balzámu na rty nebo nebo kožní emulze.
Certifikace BIO znamená, že není použita celá řada pesticidů a fungicidů, které se používají při dozrávání kakaových lusků. Zajišťuje také lepší podmínky pro místní farmáře co se týče kvality života, ale i výkupní ceny za kakaové produkty. Kakaové boby jsou sušeny na slunci a fermentovány tradičním způsobem.
Baleno v jednodruhovém papírovém obalu.