Jehněčí bedýnka obsahuje tyto partie jehněčího masa:
Složení klobásy: 55 % BIO jehněčí maso, 29 % BIO hovězí maso, 14 % vepřové maso, 2 % sůl + koření (český česnek, pepř, kmín, paprika sladká, paprika pálivá).
Složení jehněčí paštiky: 48 % BIO jehněčí maso a játra, 48 % vepřové maso a sádlo, 4 % sůl + koření (bílý pepř, muškátový ořech, zázvor, kardamon, smažená cibulka)
Složení bedýnky se v jednotlivých partiích jehněčího masa může mírně lišit.
Rozměry jehněčí bedýnky jsou 40 x 31 x 15 cm.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.