Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
BIO
Doručíme od středy 2. 7.

Bedna masa plná vyzrálého BIO hovězího masa ve steakové úpravě. Minimální doba zrání je 21 dní.

Bedna masa Steakový mix je ideální volbou na velkou grilovačku a nebo pro milovníky steaků, kteří by chtěli ochutnat různé druhy pořádné vyzrálé flákoty. Steakový mix má hmotnost cca 2 kg a obsahuje několik druhů hovězího masa. Vždy jde o vyzrálé kvalitní steaky jako například Flank, Flap, Rib Eye, Rump, Sirloin, Top Blade, Ball Tip nebo méně známé Hanger, Spider, Flat Iron. Můžete tak postupně zkoušet, který steak se stane vaším oblíbencem nebo pozvat přátele na gril párty a připravit nezapomenutelnou hostinu.

Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.

Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: min. 2 000 g
Složení: výběr různých druhů hovězích steaků
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká Republika
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Velké balení: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Marek Čunát
Adresa sídla prodejce:
Osek 11
399 01 Osek
IČ: 75265052DIČ: CZ8809081468
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku