Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
1 690 Kč
1 877,78 Kč/kg
Doručíme od středy 25. 6.
BIO
Doručíme od středy 25. 6.

**Prémiový hovězí Tomahawk steak stařený metodou suchého zrání Dry Aged. Minimální doba staření je 40 dní. Dokonale mramorované maso z vysokého roštěnce s dlouhou kostí bude ozdobou každé grilovačky.
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.

Dry Agedneboli suché zrání masa je tradiční metoda, při které se hovězí maso nechává zrát několik týdnů v kontrolovaném prostředí – při nízké teplotě, správné vlhkosti a cirkulaci vzduchu.
Během tohoto procesu:

  • se z masa odpaří přebytečná voda, čímž se koncentruje chuť,
  • přirozené enzymy maso zjemní a zkřehčí,
  • vzniká hluboká, intenzivní „masová“ chuť s jemným oříškovým nádechem.

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 900 až 1 100 g
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká Republika
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Marek Čunát
Adresa sídla prodejce:
Osek 11
399 01 Osek
IČ: 75265052DIČ: CZ8809081468
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku