Vyzrálý Flank steak. Minimální doba zrání je 21 dní.
Rump steak pochází z horní části kýty tzv. květové špičky a je známý svou výraznou chutí a pevnější strukturou. Díky minimálnímu množství tuku má čistou masovou chuť, která vynikne při správném grilování nebo restování na pánvi.
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.