Vyzrálý Tenderloin steak. Minimální doba zrání je 21 dní. ¨
Tento prémiový kousek masa z vyzrálé hovězí svíčkové je známý svou jemností, minimálním obsahem tuku a dokonale čistou chutí. Perfektní pro slavnostní večeře i každodenní gurmánský zážitek!
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.