
Bedna masa Sváteční mix. Minimální doba zrání hovězího masa je 21 dní.
**Pokud nevíte a přemýšlíte, co vařit o svátcích nebo víkendech, máme pro vás naši **Bednu masa - Sváteční mix. S touto bednou uvaříte bez problémů několik nedělních obědů či svátečních jídel.
**Bedna masa - Sváteční mix obsahuje celkem cca 5 kg masa a cca 1 kg kostí a masa na polévku.
V bedně najdete přibližně 1 kg mletého masa 50/50 hovězí a vepřové, ideální na karbanátky nebo sekanou, 1 kg hovězího zadního na omáčky, 1 kg hovězího předního na pečení, dušení nebo gulášek, 1 kg vepřové pečeně na řízečky, 1 kg uzené kotlety nebo kýty třeba do šunkofleků, polévky nebo jen tak k večeři s chlebem, a 1 kg kostí a masa na polévku.
Grass-fed označuje maso pocházející ze zvířat chovaných na pastvě s přirozenou stravou. Tento způsob chovu zajišťuje vyšší kvalitu surovin a lepší nutriční hodnoty.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.