Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
(0 hodnocení)
299 Kč
934,38 Kč/kg
Doručíme od středy 19. 11.
Zbývá 10 ks
Doručíme od středy 19. 11.

Vyzrálý Rib eye steak. Minimální doba zrání je 21 dní.

Hledáte-li naprostou prvotřídní vyzrálý steak s kterým nešlápnete nikdy vedle, pak jste právě narazili na Rib Eye. Šťavnatý, křehký, s ideálním poměrem tuku a masa, to je steak z vysokého roštěnce volba opravdových gurmánů. Bohaté tukové mramorování zajistí výjimečnou chuť a nezapomenutelný zážitek při každém soustu.

Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.

Grass-fed označuje maso pocházející ze zvířat chovaných na pastvě s přirozenou stravou. Tento způsob chovu zajišťuje vyšší kvalitu surovin a lepší nutriční hodnoty.

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 320 až 380 g
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká Republika
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Řezníci z farmy
Adresa sídla prodejce:
Lannova 2061/8
11000 Praha 1
IČ: 23408456DIČ: CZ23408456
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku