Konečně jsme to vyrobili!
Říkáte si o pořádný nugát?
Tak tady je – a je božský! Vezměte si chvíli jen pro sebe. Zavřete oči a představte si to – jemná mléčná čokoláda se pomalu rozplývá na jazyku a vzápětí přichází hebké pohlazení arašídového nugátu, který voní, chutná a hladí jako vzpomínka na dětství. Jankův arašídový nugát – váš favorit – jsme ukryli do tabulky, která vás dostane hned při prvním kousnutí.
Uvnitř najdete třívrstvý poklad.
Tmavá, mléčná a bílá – každá z vrstev ukrývá 50 % čokolády a 50 % rozemletých, voňavých arašídů. Každé sousto je symfonií chutí, která hřeje u srdce.
Konzistence náplně uvnitř tabulky může mít rozdílnou strukturu. Obecně čokoláda nepatří do lednice, nicméně tady může být právě ta výjimka! Někomu totiž nugát chutná, kdy je měkčí (z pokojové teploty, slunce) a někomu naopak tak, že je tuhý a tím ho právě získáme tím, že na krátký čas vložíme do lednice.
A jak to celé vzniká?
Do formy nalijeme vrstvu mléčné čokolády a hned ji vylijeme zpět. Vznikne tenká čokoládová skořápka – jako slib něčeho výjimečného. Poté ji plníme třemi vrstvami lahodného arašídového nugátu a nakonec zalijeme další dávkou čokolády. Necháme zchladit… a je to! Vaše osobní tabulka štěstí je hotová.
Poctivě. S láskou. Podle tradiční receptury. Jedno sousto nestačí.
Janek, to je:
Jankův příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.