V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky.
Hovězí Stroganov je masitý pokrm pocházející z ruské kuchyně, který se rozšířil po celém světě. Bývá také označován jako minutkový guláš. V naší Stroganov omáčce používáme vyzrálý sirloin steak (nízká roštěná) výhradně od Ekofarma Uher.
Základem každé dobré omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí. V případě našeho hovězího vývaru jsou to BIO masité hovězí kosti a klouby, hovězí vývar pak táhneme 16 hodin.
Ne méně podstatná je do tmava opečená cibule, žampióny a zakysaná smetana. Hotovou omáčku zahušťujeme do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i lidé s alergií na lepek. Naše výrobna je čistě bezlepková.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.