Výrazné a všestranné kari s pikantní chutí římského kmínu, kari listů a pískavice řecké seno (methi). Cibule, rajčata a chilli papričky jsou základem pro Jalfrezi omáčku, je to velmi oblíbené indické jídlo.
Drůbež pochází výhradně z rodinné Farmy Poustka, jejich kuřata jsou šetrně, bez stresu porážená přímo na vlastní faremní porážce, kdy odpadá stres z převozu, jsou speciálně vykrmované pro vyzrálé, jemně protučněné maso, do nestandardní váhy 3 kg až 4 kg do max. 90 dní. Ke krmení používají směs obilí z vlastní produkce.
Další významnou pochutinou, která obohacuje chuť našeho kuřecího Jalfrezi je přidáním našeho vynikajícího kuřecího vývaru, který táhneme 12 hodin a poté se přecedí přes plátno a následně ještě zredukuje. Kombinace drcených rajčat a cibule pokrm celkem krásně zahustí, proto ho již jen decentně dozahustíme rýžovou moukou. Pokrm je jemně pálivý.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.