Jako jedny z mála na současném trhu, jsou naše jogurty vyráběny původní malovýrobní technologií, protože zrají individuálně, přímo v prodejních obalech. Tato metoda jim dodává nezaměnitelnou lahodnou chuť a specifickou hutnou konzistenci, aniž bychom do nich museli přidávat dochucovadla a ztužovadla, jak činí většina ostatních producentů.
Mají vysoký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů, takže jsou skvělou potravinou pro dietní, racionální a zejména dětskou výživu. Zůstává v nich i aktivní živá jogurtová kultura.
Jsou skvělým základem pro nejrůznější salátové zálivky, masové dresingy a samozřejmě i pro absolutní klasiku – tzaziky. Naopak přidáním čerstvého ovoce, ořechů, semínek či cereálií lze z bílého jogurtu snadno a rychle vytvořit zdravou a chutnou snídani či svačinu.
Oddělování syrovátky není na závadu. Naopak! Je přesvědčivým důkazem klasického výrobního postupu a nepřítomnosti umělých chemických ztužovadel či emulgátorů, které by tomuto jevu zabránily. Syrovátka sama je významných zdrojem kvalitních a nutričně velmi hodnotných bílkovin, takže je v případě potřeby vhodné jí vmíchat zpět.