Voňavé, šťavnaté BIO pomeranče od Sicilských farmářů. Kůru můžete použít do pečení i kandování , jelikož není chemicky ošetřena
Odrůda BIO pomerančů Newhall je mezi sicilskými pomeranči vysoce ceněna pro sladkou chuť žluté šťávy s nízkou hladinu kyselin. Vzhled sicilského pupkového pomeranče je charakteristický díky jeho typickému dvojčetnému plodu nazývaného skutečně pupek. Plátky jsou šťavnaté a jejich sladkost je výsledkem nízkého poměru kyselosti a cukernatosti.
Konzumace pomerančů, zejména v zimním období, je důležitá v boji proti nemocem souvisejícím s nachlazením. Mají vysoký obsah vitaminu C.
Jsou vhodné pro přímou konzumaci i pro přípravu džusů, marmelád a sirupů. Začít den pitím pomerančového džusu je dobrým zvykem pro zdravé tělo.
Tyto BIO pomeranče jsou pěstovány podle přísných ekologických pravidel v sadech na jihu Sicílie. Farma vlastní ekologický certifikát kvality, a proto si můžete být jisti, že neobsahují žádné zbytky pesticidů nebo syntetických herbicidů.
Aby vám pomeranče vydržely co nejdéle čerstvé, skladujte je v tmavé místnosti při teplotě do 8 °C a odděleně od ostatního ovoce.