Dýně špagetová
-
Špagetky vzniknou po uvaření v celku, nebo po upečení 20-30 min.
-
Péct lze i rozkrojenou na polovinu, řezem dolů.
-
Po upečení odstraňte semínka a vidličkou od středu oddělujte dužinu, která se rozpojuje na vlákna podobná špagetám.
- Je to výborná příloha například k masu, nebo lze použít jako klasické špagety, třeba s rajčatovou omáčkou.
- Váha plodu je 2,0-2,5 kg.
Pěstujeme bez chemie a s láskou.
Hmotnost: 2 000 až 2 500 g
Skladování: v suchu do 20 °C
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 6 dní
Adresa sídla prodejce:Psinice 24
50723 Psinice
IČ: 69538069Fyzická osoba