BIO vinná klobása Salsiccia je dle italské receptury, nahrubo namleté BIO vepřové maso ochucené mořskou solí, a v případě vinné klobásy BIO bílým vínem, BIO citrónovou kůrou a muškátovým květem. Připravte si ji jako tradiční vánoční vinnou klobásu, stočenou do šneka a obalovanou v trojobale nebo jen v mouce, aby krásně křupala. Na rozdíl od klasické vinné klobásy neobsahuje mouku a mléko. Je vyrobena bez dusitanové soli.
Vakuově baleno.
Hmotnost: 400 až 550 g
Složení: BIO vepřové maso, BIO bíle víno, BIO citronová kůra, muškátový květ, mořská sůl, skopové střívko
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E220 – Kysličník siřičitý
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dnů
Adresa sídla prodejce:Prazska 95
289 12 Sadska
IČ: 88552748DIČ: CZ7958200800Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku