Maso nakládáme na tři týdny do směsi mořské soli, řeznické soli a trochy česneku. Pak ho udíme 12 hodin v teple a kouři ze dřeva ovocných stromů.
Kýta je maso, ze kterého se vyrábí šunka. Je velice libové a přitom krásně šťavnaté.
Hmotnost: 800 až 900 g
Složení: vepřové maso, sůl, nakládací sůl, česnek
Skladování: v chladu
Země původu: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 6 dnů
Tuky: 16 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 2,3 g