Kulinářská specialita z mandlí je alternativou běžného mléka. Nápoj můžete přidat do moučníků, milkshaků nebo si ho vychutnat samotný. Neobsahuje laktózu, lepek, sóju a je v biokvalitě. Má příjemnou sladkou chuť.
Sušený mandlový nápoj v bio kvalitě se vždy hodí mít ve špíži. Zjemníte s ním ranní kávu, vytvoříte s ním jemný základ pro smoothie nebo s ním můžete zalít ovesnou kaši. Díky instantnímu a praktickému balení se skvěle hodí i na cesty.
Při výrobě nápoje jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou.
Mandlový nápoj v prášku je skvělou alternativou klasického mléka nejen pro vegany nebo alergiky na laktózu, ale také pro všechny, kteří chtějí trochu ozvláštnit a ozdravět svůj jídelníček. Nápoj je přirozeně bez lepku, pochutnat si na něm tedy mohou i celiaci.
Využití:
Společnost EcoMil vznikla v roce 1991. Jejím cílem bylo inovovat recept na tradiční nápoj ve Španělsku, mandlové mléko. Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou.