Splněný sen všech milovníků kávy a oříškových másel.
Představujeme vám luxusně jemný oříškový krém s křupavými kousky kávy - Coffee crunchy, který vznikl ve spolupráci s Janou Šmíd Winterovou. Dokonale se v něm snoubí sladká chuť oříšků s hořkými tóny kávy. Pro umocnění chuťového zážitku slazen cukrem z kokosových květů z Indonésie. Tahle limitka vyrobená z prvotřídních ingrediencí by neměla uniknout pravému kávoholikovi. Skvěle chutná jen tak na lžičce, když vás honí mlsná nebo v kombinaci s čerstvým ovocem, na palačinkách, ve snídaňových kaších nebo v jogurtu.
A sama Jana dodává: "Když mě NATU oslovilo s nabídkou k vytvoření “vlastního” produktu. Věděla jsem hned, jaký to bude. Kávový. Jako milovnice dobré kávy jsem chtěla vyzkoušet i spojení oříškového krému s jemně namletou čerstvou kávou. A povedlo se to.”
Do kávovo-oříškového krému jsme vybrali zrnkovou kávu světové kvality - jihoamerickou arabiku Peru Tunki v BIO kvalitě. Vyznačuje se plnou chutí sladké čokolády s ovocnými tóny a vůní květů. Tato unikátní peruánská káva pochází z plantáží nedaleko jezera Titicaca, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1 300 až 1 800 metrů. Jak si jistě domyslíte, ve vysokohorských Andách je káva česána výhradně ručně.
O kvalitě kávy Peru Tunki BIO svědčí získaná ocenění:
Ořechová másla NATU
Naše oříšková másla meleme v malých šaržích několik hodin v kamenných mlýnech. Díky tomu mají sametově jemnou texturu. Nepřidáváme do nich umělé konzervanty, bílý cukr ani palmový olej. Ořechová másla plníme ručně do skleniček a vy si můžete být jisti, že dostane vždy kvalitní produkt.