Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Návod k přípravě:
- doba namáčení: 12 hodin
- doba klíčení: 4-5 dní
- proplachování vodou: 2-3x denně
- ideální teplota:18-20 °C
Doporučené vybavení:
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení: BIO fazole mungo (Vigna radiata)
Skladování: v suchu a chladu
Trvanlivost: min. 6 měsíců
Země původu: EU
Vyrobeno v: ČR
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Prodejce na Scuk.cz: Lokalmarket s.r.o. Adresa sídla prodejce:Na Březince 1515
150 00 Praha
IČ: 06578632DIČ: CZ06578632Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 285581 u Městský soud v Praze