Čerstvě nadojené mléko s obsahem tuku minimálně 3,8 % prochází šetrnou pasterizací a za pomocí tradičních výrobních postupů z něj vyrábíme BIO jogurtový sýr.**
Mléko pouze zaočkujeme jogurtovou kulturou a necháme zrát v nádrži. Následně je jogurt zpracován a výsledkem je naše jogurtová pomazánka. Náhražky ve formě škrobu, barviv a aromat byste v našem jogurtovém sýru hledali jen marně. Naše jogurtová pomazánka se vyznačuje příjemnou nakysle slanou chutí, neodolatelnou vůní a roztíratelnou konzistencí. Jednoduchost a tradiční postup – to je náš úspěch!
Martinova Bio Farma, dříve pod názvem Bemagro, vyrábí kvalitní BIO mléko od svých kraviček, které spásají nekonečné pastviny v podhůří Novohradských hor v jižních Čechách. Jedná se o certifikovaný BIO výrobek z ekologického zemědělství. Harmonie mezi přírodou a zemědělství, to je naše poslání.