Scamorza ciliegina je podstatě sušená mozzarella.
Výroba probíhá stejně jak u mozzarelly, ovšem po výrobě a tvarování je scamorza uložená ve slané vodě.
Díky soli se vytvoří ochranný filtr z venku a vnitřek poté zraje a zůstává měkký.
Každá malá scamorza má 30 g ( v balení 7 ks).
Vyrobeno z nepasterovaného mléka, sýrová hmota se pasteruje během výroby.
Hmotnost: min. 200 g
Složení: Mléko, jedná sůl, syřidlo, kyseliny citronová
Skladování: 4-8 C°
Země původu: Česká Republika
Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 8
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: živočišné
Prodejce na Scuk.cz: MASTRO CASARO s.r.o. Adresa sídla prodejce:Bělehradská 237
140 00 Praha
IČ: 02853574DIČ: CZ02853574Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 224648 u Městský soud v Praze