



Višňové pohlazení s cascarou.
Ovocný čaj s višní a cascarou je lahodnou směsí se svěží kyselkavostí, jemnou sladkostí a je přirozeným zdrojem energie. Šťavnaté višně dodávají nápoji příjemnou nakyslost, kterou vyvažuje čekanka svou jemnou nasládlostí. Cascara přináší tóny sušeného ovoce. Čaj je ideální pro osvěžení a povzbuzení kdykoliv během dne. Chutná skvěle jako horký i ledový nápoj.
Co je to cascara?
Je to kávová třešeň, neboli oplodí a slupka, která obaluje kávové zrno. Je přirozeným zdrojem kofeinu, takže jemně povzbudí a dodá energii. Obsahuje také antioxidanty, které přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem a podporují vitalitu.
Příprava:
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (200 ml) a vyluhujte cca 10 minut. Čaj se pije teplý nebo vlažný. Připravuje se vždy čerstvý.
Dávkování:
2-3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Chuť a vůně:
Ovocnou chuť višně doplňuje svěží ibišek, šípek a jablka. Šťavnatá aronie v souladu s cascarou, povzbudí tělo i mysl. Čaj má sytou fialovou barvu a voní po zralém ovoci.