Přírodní jogurt Rodopi se vyrábí z čerstvého farmářského mléka. Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovány v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou. Mléko se pasterizuje, naočkuje, rozlije do sklenic, na jejichž dně je vanilková směs, nechá se dozrát a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když v sobě nemá žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!
Hmotnost: 200 g
Složení: čerstvé pasterované mléko, živé kultury Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, vanilková složka min. 15 % (BIO třtinový cukr, voda, BIO tapiokový škrob, BIO koncentrát z karotky, jablka a dýně, BIO citronový koncentrát, BIO bourbon vanilka lusk 0,1 %, přírodní aroma)
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: E160a – Karoteny
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 8 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Prodejce na Scuk.cz: APOSTOLOV, s.r.o. Adresa sídla prodejce:Janského 2415
155 00 Praha
IČ: 28172116DIČ: CZ28172116Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 131430 u Městský soud v Praze